Ha van igazság, hol van?

Hittem az igazságszolgáltatásban...

Hittem az igazságszolgáltatásban...

Hittem az igazságszolgáltatásban, de...

SEGÍTSÉGET KÉREK!

2019. február 22. - kertesz.agnes

Hittem az igazságszolgáltatásban! Viszont, amikor a másodfokon sem vették figyelembe a bizonyítékainkat, a tanúvallomásokat, és csak az elsőfokú eljárás ítéletét ismételték el, akkor már elszállt minden reményem, hogy valaha is fény derülne az igazságomra. Úgy érzem, hogy nagyon el akarnak nyomni. Fura volt, hogy az elsőfokú eljárás során keletkezett bizonyítékok, szakértők, helyszíni rendőrök és szomszédok tanúvallomásai közül csak egyetlen egy orvos szakértői véleményre alapoztak mindent, és csak ez az egy szakvélemény vall ellenem, viszont ebben is sok összeférhetetlenségre derült fény. Minden más bizonyíték, vallomás mellettem szól, az én igazamat bizonyítja. Ezeket szintén nem vették figyelembe. Kértünk új szakértőt kirendelni, ám azt elutasították.

Az is fura volt a másodfokú tárgyalásnál, hogy egyetlen egy rövid tárgyalással lezárták, úgy, hogy a mi beadványunkat még el sem olvasták! (Valami érthetetlen indok miatt – nem adták át a bíróságra beérkezett beadványunkat az eljáró bírói tanácsnak, és a tárgyalás alatt ellenőrizték le a rendszerben, hogy valóban beérkezett).

Én őszintén bíztam az Ítélőtáblában, hogy mindazt a sok hiányosságot, és összeférhetetlenséget figyelembe veszik, és mérlegelik, ami az elsőfokú eljárás alatt keletkezett. Egy ilyen fajsúlyos ügynél, amelynél egy 50 kg-os nő a vádlott egy jugoszláv hadseregben is harcolt férfi ellen… A saját elmondása alapján, ő a világ legerősebb hadseregében kapta a kiképzést!

Az sem mellékes, hogy arról az emberről van szó, aki végrendeletet ír 41 évesen. Aki többször fenyegetett öngyilkossággal. Aki szerb állampolgár volt – és valamilyen oknál fogva lemondott a szerb állampolgárságáról. A neve is szerb volt, a vezetéknevét teljesen megváltoztatta, a keresztnevét magyarosíttatta. Arról az emberről beszélünk, akinek a diplomata karrierje elég gyorsan ívelt felfele. Szinten arról az emberről van szó, akinél 5 különböző szakértő (pszichológus, pszichiáter, klinikai elmeszakértő, igazságügyi szakértő) mondta ki, hogy személyiségzavaros.

Egyetlen egy másodfokú tárgyalással helyben hagyták az elsőfokú ítéletet, így jogerősen 10 év szabadságvesztéssel sújtanak.

Ezt természetesen nem hagyjuk annyiban, a Kúriához fogunk fordulni, és a lehető legtöbb felületen el fogom mondani azt a rengeteg ellentmondást, eljárási hibát, elnyomást, amellyel szembesülök az egész eljárás alatt. Ezen a felületen az eljárás összes részletét be fogom mutatni (bizonyítékok, szakértői vélemények, tanúvallomások, történések), és a büntető eljárás mellett a gyámhivatal, gyermekelhelyezési per részleteit is. Nem lehet az, hogy az igazság az mellett szól, aki ellen rengeteg bizonyíték van!!! Nem lehet, hogy az igazság a hatalmat szolgálja!!! Milyen országban élünk???

Szeretném, ha minél több mindenkihez eljutna a segítségkérésem, hisz még mindig nem térünk magunkhoz, hogy nem az igazságról szól az igazságszolgáltatás, és hogy a rengeteg mellettem szóló bizonyítékot félresöpörték és nem veszik figyelembe. Ha bárki bármiben tud segíteni, szeretettel és hálás szívvel fogadom a megkeresést és segítséget!

Huszonkilenc éves vagyok, és rettegek attól, hogy önvédelem miatt börtönbe kell mennem!

A bejegyzés trackback címe:

https://nyiltlapokkal.blog.hu/api/trackback/id/tr6914642536

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása