Ha van igazság, hol van?

Hittem az igazságszolgáltatásban...

Hittem az igazságszolgáltatásban...

Hamarosan lehull a lepel

2019. március 18. - kertesz.agnes

Ez a bejegyzésem most csakis neked szól! Tudom, hogy olvasod… Tudom azt is, hogy lehallgatsz – eddig csak sejtettem, de most már bizonyítékom is van rá! Azt is tudom, hogy hol laksz, hol dolgozol, hol vásárolsz! Már régóta tudom, és képzeld, nem esett semmi bántódásod. Hiszen te nagyon félsz tőlem, meg a bírósági tanúd is retteg – ezért kellett egy bodyguard kinézetű fószer védelmezze a tárgyaláson. Mellesleg az aznapi tárgyaláson pont a kényelmetlen magas sarkú cipőm volt rajtam…

Tényleg azt gondolod, hogyha kisbetűvel írod „romániát”, az engem zavarni fog? Vagy azt hiszed, hogy az a sok rágalom, amit rólam és a családomról terjesztesz mindenhol, nem fog visszaütni rád, és nem fognak rájönni, hogy kettőnk közül ki a pszichopata? Egyikünknek papírja is van erről – nem is kevés! De hát ezt te tudod, hisz neked még szerb papírod is van arról, hogy nem vagy beszámítható!

Vicces, hogy még a neved jelentése is alátámasztja azt, amit a pszichiáter kimondott rólad: meglehetősen keményfejű, kompromisszumra nem hajlandó. Őszintén hangot ad a véleményének bármely helyzetben, nem törődve azzal a határral, melyet átlépve mondandóját már inkább az érzéketlenség, mint az őszinteség jellemzi.

Szóval készülj, hogy hamarosan nevén is nevezem az összes ügyintézőt, szakértőt, na meg nem utolsó sorban téged is. (csak szóltam).

Azt hiszed, hogy ha írásban közlöd, hogy az ünnepeket a szülővárosomban és egyetemi városomban fogod tölteni, azzal valakit meg tudsz ijeszteni? Kedvenc szófordulatod, amit szoktál használni, hogy „informátoraim szerint” – szerintem meg vagy le kellene cserélni azokat az informátorokat, vagy alá kellene támasztani bizonyítékokkal, ellenben alaptalan rágalom kategóriába tartozik, amit írsz! Persze te nem a minőségre, hanem a mennyiségre gyúrsz, hogy darabszám minél több ellenem szóló mondatod legyen. Szerintem már elég rongyosra lapozhattad az Andersen mesekönyvet!

Kicsit visszás, hogy Székelyföldről és egy lovaskocsiról azt állítod, hogy higiéniai fertő, holott a gyermekem és a te lakóhelyed előtt a hajléktalanok lövik magukat, isznak, és nem kicsit bűzlenek – a hajléktalan törvény után is… több alkalommal is! A gyermekemnek ezt kell minden reggel és délután látnia a ház bejárata előtt…

Amit a gyerekkel művelsz, azt sajnos csak a Jóisten látja, de én tudom. Egy percig se legyen kételyed afelől, hogy milyen értelmes a gyerekünk. Ő kicsi, de nem hülye! Lát, érzékel, tapasztal.... és majd dönt! meg a karma...

 

A bejegyzés trackback címe:

https://nyiltlapokkal.blog.hu/api/trackback/id/tr7714698030

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lexus9 2019.03.21. 12:29:05

VÉGRE, VÉGRE, VÉGRE!
Minden szó, amit leírsz Ágnes, döbbenetesen KELL, hogy végre komolyan vegyenek Téged, engem, Bennünket!
Ezt kellett volna már korábban is tenni!
NYILT LAPOKKAL, a világ elé tárni az összes aljas mocskot, amit Veled, velünk művelnek ezek az agyi nyomorék pszichopata kretének!
Már csak a nevük, és a mocskos pofájuk fotója hiányzik ahhoz, hogy mindenki lássa, ki ez aljas féreg, aki ezt tette Veled, a gyermekeddel, családoddal, az ÉLETEDDEL!
Tisztellek azért, hogy tudsz még ebben az állapotban lépni, és minden erőmmel támogatlak abban, hogy az IGAZSÁG győzzön!
süti beállítások módosítása