Ha van igazság, hol van?

Hittem az igazságszolgáltatásban...

Hittem az igazságszolgáltatásban...

Amikor nem az igazságról, hanem a hatalomról szól a bírósági eljárás

2019. február 20. - kertesz.agnes

Ez egy nem mindennapi blog! Nem trendről, divatról, celebekről, vagy gasztronómiáról szól, hanem magáról, a nagybetűs ÉLETről! Arról, hogyan lehet játszadozni emberi sorsokkal, és életekkel úgy, hogy a hatalom, és igazságszolgáltatás gyakorlói, és képviselői nem a konkrét bizonyítékok alapján, hanem a saját képzelőerejükre, hagyatkozva, vagy megrendelésre ítélnek meg tényállásokat!

Ezt a blogot azért hoztam létre, hogy beszámoljak a közvéleménynek mindarról a meghurcoltatásról, amelynek a hatóságok teret engednek. A már hosszú évek óta zajló történetemben milliónyi kérdés merül fel, amelyek alaposan megingathatnák a bűvös 10-es számot, azt a 10 év börtönbüntetést, amelyet rám róttak ki.

Én hittem az igazságszolgáltatásban!

A konkrét harcom az igazságomért 2016. január elején kezdődött el, azóta is folyamatosan úgy érzem, hogy nem az igazságot keresik a hatóságok, és nem igazságot akarnak szolgáltatni, hanem az előregyártott elképzeléshez igazodva akarnak bizonyítékokat listázni!

Azt érzem, hogy ha nem kap nyilvánosságot a történetem, akkor ádázul elsöpör a hatalom lavinája! Nem titkolt szándékom, hogy segítségért kiáltsak a nyilvánosság fele!!!

Ezen a felületen szeretném nyilvánosságra hozni a konkrét történéseket, a konkrét bizonyítékokat, a szakvéleményeket, tanúvallomásokat, és mindazt, ami a 2011 óta kezdődött történetemhez szőröstől-bőröstől tartozik! Nem fogok kozmetikázni, nem fogom szépíteni azt, ami megtörtént, sem a magam, sem a másik oldal részére!

 

A teljes történet feltöltése folyamatban van. A kedves Olvasó türelmét kérem! Ami ezen a felületen megjelenik, minden megtörtént, a valósággal megegyezik, és bizonyítható!

A bejegyzés trackback címe:

https://nyiltlapokkal.blog.hu/api/trackback/id/tr8614637778

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása