Ha van igazság, hol van?

Hittem az igazságszolgáltatásban...

Hittem az igazságszolgáltatásban...

Nézzük, kivel is állunk szemben....

A személyiségzavar egy veszélyes, és gyógyíthatatlan betegség!!!

2019. február 20. - kertesz.agnes

Ha azt mondom, hogy személyiségzavar, a legtöbben csak megrántják a vállukat, hümmögnek egyet, aztán vagy odébbállnak, vagy elterelik a szót, hogy beszéljünk értelmesebb dolgokról. Itt tartunk Magyarországon ebben a kérdésben! Egyszerűen az emberek nem tudják, hogy mit jelent!!!

Azok tudják, akik valamilyen szintű kapcsolatban álltak ilyen személyiségzavaros emberrel - párkapcsolat, szülő - gyerek, munkahelyi, baráti...

Ami még ennél is szörnyűbb, hogy a hivatalokban sem ismerik, ahol a legfontosabb lenne, pl. gyámhivatalok, családjóléti központok, vagy gyermekelhelyezési perekben, bíróságokon, vagy egyéb eljárásokban – Nem csoda, hogy olyan könnyű megvezetni ezeket a hivatali méltóságokat, ha sok pszichológust is be tudnak csapni, át tudnak verni azok, akik személyiségzavarban szenvednek. Vagyis inkább csak a környezetük, aki szenved, ők maguk ugyanis nagyon jól érzik magukat a bőrükben!

Kérem, EZ EGY NAGYON VESZÉLYES BETEGSÉG!!! Miről is szól ez? Hamarosan részletezem, hogy mit jelent, és hozok szakvéleményeket, hogy esetünkben, a másik félről hány, meg hány szakértő mondta ki a személyiségzavar tényét és írta le, hogy milyen ember is ő valójában, de az eljárás ezen szakaszában már CSAK költői a kérdés, hogy EZEK A SZAKVÉLEMÉNYEK MIÉRT NEM SZÁMÍTANAK???

 

A teljes történet feltöltése folyamatban van. A kedves Olvasó türelmét kérem! Ami ezen a felületen megjelenik, minden megtörtént, a valósággal megegyezik, és bizonyítható!

A bejegyzés trackback címe:

https://nyiltlapokkal.blog.hu/api/trackback/id/tr3314638682

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása